Buss

divider

Det snabbaste sättet är att hyra buss för att ta era gäster till Dalarö brygga. Bussen tar ca: 40 minuter från Stockholm Innerstad. Därefter hjälper vi er att boka en taxibåt som tar er till ön på 10 minuter.
Vill ni kan vi självklart hjälpa till att boka buss.

Båt från Stockholm

divider

Gifter ni er i Stockholm kan vi hjälpa er att boka en båt som tar er direkt från Strömkajen till Dalarö Skans. Resan tar strax över 2 timmar och vi föreslår att ni tar brudskålen och canapéer ombord. När ni anländer till Dalarö Skans tar vi era gäster på en guidning runt ön och i borgen innan middagen så att ni får tid att ta era bröllopsbilder.

Egen båt

divider

Vill era gäster anlända till ön med egen båt går det alldeles utmärkt. Vi rekommenderar då att ni utför vigseln på ön. Dalarö Skans har en vacker naturhamn med plats för upp till 20 båtar och det finns tillgång till dusch och toalett. Vill ni stanna på ön några dagar extra är det inga problem, kontakta oss så diskuterar vi upplägg för vistelsen. Vi kan både ordna med repetitions middag för nära och kära dagen innan bröllopet och brunch för era gäster dagen efter.

Gästhamn: Dalarö skans
Latitud: N59°07,9
Longitud: E18°24,1
Hamndjup: 8-12
Platser: 20
Sjökortsnr: 6161 NE, NW

Gästbryggor på öns nordvästra sida. Strålande utsikt över Stockholms södra skärgård.
Här sjönk regalskeppet Riksäpplet år 1676.

Förtöjning med mooringlinor. Linan går därifrån ner till botten där den fäster vid en kätting.
Det blir alltså som ett fast installerat ankare.

Dusch och toalett
Liten badplats. Ingen avgift

Alla dagar

divider

I sommar kan man åka med till oss från Dalarö Hotellbrygga med Waxholmsbolaget, se aktuell turlista på http://www.waxholmsbolaget.se/
Alla båtar är välkomna till Dalarö Skans
Vår fina nya brygga ( se bifogad bild), här förtöjer man med hjälp av mooringlinor som är fästa vid bryggorna. Linan går därifrån ner till botten där den fäster vid en kätting. Det blir alltså som ett fast installerat ankare