lokal3

Våra lokaler

Dalarö Skans

divider

Med ett fantastiskt läge på en egen ö, precis utanför Dalarö och med en vy ut över havet ligger Dalarö Skans, en vacker borg med anor från 1600-talet som på senare år har anpassats för bröllop, fest och event.
 I det stora glastältet med utsikt över inloppet till Dalarö, fyren och gamla danslogen håller vi våra middagar. Vi tar emot upp till 120 personer med runda bord eller långbord. Är det en av de där heta sommarkvällarna drar vi upp alla väggarna och med taket över huvudet så får vi känslan av att sitta utomhus men har skydd mot Skärgårdens snabbt påsmygande regnskurar.

Skärgårdskompaniet Fjäderholmarna

divider

Med ett härligt sydvästläge vid vattnet och med en vy över hela Stockholms inlopp ligger Skärgårdskompaniet med Rosébaren och Ladan, härliga lokaler för fest och event. På Skärgårdskompaniet serverar vi fantastisk mat och dryck för upp till 250 gäster året om. Välkomna att besöka oss på Stockholms närmaste skärgårdsö, endast 25 minuter från Stockholm City.

Fjäderholmsparken

divider

År 2016 får den vackra parken med scenområde på Fjäderholmarna ett utfällbart tak som skydd för dåligt väder. Här anordnar vi konserter med några av Sveriges mest välkända artister, företagsevent med grillbuffé för upp till 700 deltagare, Vikingamarknad med egen hamn full av vikingaskepp och mycket mer. I Fjäderholmsparken är ingenting omöjligt, vi skräddarsyr ert event helt enligt era önskemål!