Bröllopspaket

2019

divider

Bröllopspaket Diamant

Brudskålen

2 glas champagne med tre olika snittar.
Det går givetvis att få påfyllning i glasen mot avräkning.

Förrätt, varmrätt och dessert
med tillhörande dryckespaket serveras i glashuset.

Förrätt

Skärgårdstoast med räkor, kräftstjärtar och rökt lax i fräsch citronmajonäs på mörkt surdegsbröd.
Toppad med forellrom.

Vegetariskt alternativ är ljummen ratatouille på Viken-tomater, schalottenlök och paprika.
Toppad med tång och kaviar.

Varmrätt

Örtbrässerad långbakad kalvytterfilé med portvinssås, rostad mandelpotatis och friterad brysselkål.

Vegetariskt alternativ är svampfylld savoykåldolme med vegetarisk portvinssås samt rostad mandelpotatis.

Dessert

Mjölkchokladmousse med jordgubbar och mynta.

Kaffe, avec och bröllopstårta

Serveras i mellanvåningen där vi även ställer fram en avecbuffé på avräkning.

Party

Baren i vår fantastiska källarvåning öppnar efter att kaffet är avslutat, ca. 23:00 och är öppen till 01:00 där efter vid ev. förlängning är baren på avräkning. I bröllopspaketet Diamant är det fri bar, där vi serverar öl, vin, cider, mousserade vin samt alkoholfria alternativ. Vid baren finns utrustning att hyra för musik och dans. Om Ni hyr in egen DJ eller ett eget band, så kan dom hyra hela eller delar utav vår utrustning. Se separat prislista.

Vickning

Serveras strax före båten avgår till fastlandet.

Pris för bröllopspaket Diamant 2120 kr/person inkl. moms.

 

 

 

 

 

Bröllopspaket Rubin

Brudskålen

2 glas Cava med två olika snittar. Det går givetvis att få påfyllning i glasen mot avräkning.

Förrätt, varmrätt och dessert
med tillhörande dryckespaket serveras i glashuset.

Förrätt

Skärgårdsgravad lax med mörkt surdegsbröd. Vegetariskt alternativ är ljummen ratatouille på Viken-tomater, schalottenlök och paprika.
Toppad med tång och kaviar.

Varmrätt

Ugnsbakade majskycklingbröst med dragonsås, rostad mandelpotatis och Karljohansvamp. Vegetariskt alternativ är svampfylld savoykåldolme med vegetarisk portvinssås samt rostad mandelpotatis.

Dessert

Mandelpannacotta med jordgubbar

Kaffe och avec

Serveras i mellanvåningen där vi även ställer fram en avecbuffé på avräkning

Party

Baren i vår fantastiska källarvåning öppnar efter att kaffet är avslutat, ca. 23:00, och är öppen till 01:00 där efter vid ev. förlängning är baren på avräkning. I bröllopspaketet Rubin är det fri bar, där vi serverar öl, vin, cider samt alkoholfria alternativ. Vid baren finns utrustning att hyra för musik och dans. Om Ni hyr in egen DJ eller ett eget band, så kan dom hyra hela eller delar utav vår utrustning. Se separat prislista.

Pris för bröllopspaket Rubin 1750 kr/person inkl. moms.

 

 

 

Förutom Ert valda bröllopspaket ingår även vår duktiga serverings- och kökspersonal. Uppdukning av vårt inglasade uterum med vita dukar, brutna servetter samt blommor på borden. Vi kan i viss mån anpassa blomsterdekorationerna på borden till Er brudbukett eller om Ni har andra önskemål i färg/sort. I taket hänger 5 ljusslingor som går att dimma.

Vi hjälper Er naturligtvis under festen, allt från det att Ni kommer till Dalarö skans tills det att Ni lämnar. Har Ni egen koordinator eller dekoratör så har denne tillgång till lokalen under tiden 11:00, samma dag som Ni har Er bokning, fram till kl. 11:00 dagen därpå. Egenmedhavd dekoration och utsmyckningar tas med tillbaka till fastlandet om inte annat avtalats. Även 1 timmes transporthjälp av tex. Dj-utrustning och annat gods på ön ingår i paketen.

Vid bokning av hotellet så är utcheckning kl. 11:00. Sängkläder och bäddning ingår naturligtvis i vårt fina lilla hotell i Stenvillan alt. Bröllopssviten.

Ingen medhavd dryck får tas in eller förtäras på området.

Provsmakning av menyn erbjuds

Besök på Dalarö skans  erbjuds

Prislista tillval:

Önskas vigseln på ön, innanför murarna eller i tornet tillkommer en kostnad på 5000kr. I detta pris ingår bänkar att sitta på samt ljudanläggning. Väljer Ni att ha vigsel utanför murarna så är det helt kostnadsfritt, men Ni får själva stå för eventuellt sittplatser och ljudanläggning.

Bröllopssvit i fortet 1500kr

Boka hela hotellet i Stenvillan, 16 bäddar inkl. frukost 11000kr

Boka enstaka rum (finns 2-och 3-bäddsrum) 850 kr/bädd

Tända marschaller ner till båten på kvällen 1200kr

Båttransport av mindre mängd gods och enstaka

personer till eller från Dalarö skans

(Dalarö Fiskehamnen eller Dalarö Askfatshamnen ) 200kr/resa

Projektor samt projektorduk 350kr

Utöver 1 timmes fri konsultationstid 650kr/timme

Hyra av ”sång-mixer” och 2 högtalare 1200kr

Hyra av ytterligare 2 högtalare 800kr/par

Utöver 1 timmes fri transporthjälp på ön 450kr/tim

Alla ovan priser är inklusive moms.

Betalningsvillkor

För att bekräfta Ert datum, krävs en förskottsinbetalning på 15000kr inkl. moms. En faktura skickas på detta belopp, med betalningsvillkor om 10 dagar netto. Senast 7 dagar före arrangemanget skall 100% av den totala fakturan vara inbetald för att arrangemanget skall genomföras. Ni får en faktura på det slutliga beloppet. Förskottsbetalningen om 15000kr inkl. moms dras av ifrån den totala ordersumman med en kreditfaktura. Eventuellt ökat gästantal och andra tillägg som sker med kort datum före arrangemanget eller i samband med arrangemanget, kommer att debiteras på festkvällen. Betalningen sker med kort eller Swich. Vi hanterar inga kontanter på Dalarö skans. Vid betalning efter förfallodatum debiteras dröjsmålsränta samt i förekommande fall ersättning för påminnelser och inkassokrav enligt lag.

Avbokningsregler

Vid avbokning av arrangemanget från 30 dagar till 10:e dagen före utställt datum, debiteras gästen 50% av den totala ordersumman. Vid avbokning av arrangemanget 10 dagar eller mindre före utställt datum, debiteras gästen 100% av den totala ordersumman. Vid betalning efter förfallodatum debiteras dröjsmålsränta samt i förekommande fall ersättning för påminnelser och inkassokrav enligt lag.

Hjärtligt välkomna!

Fredrik Hedin

Hedins Event AB & Dalarö skans

Tilläggstjänster

(Utanför paketens innehåll)

divider

Transport av gäster med båt och buss:

Vi kan stå till tjänst med att boka samtliga transporter av gäster om så önskas. För detta tillkommer en avgift enligt offert. Om inget annat bestäms av brudparet så används de leverantörer som används av oss. Alla transporter bokas enligt tider som bestäms av brudparet. Om något skulle förändras under arrangemanget så tillkommer vissa avgifter som är specificerade i offert, ex vis tidsfördröjning eller extra turer.

Extra turer taxibåt:

Alla turer som är utöver tur och retur priset bokas enligt pris i offert. Detta kan användas av gäster som vill åka tidigare än utsatta tider, vigselförrättare, fotografer etc. 
Väntetid båt: är den avgift som tillkommer om båttaxi måste invänta gäster. Buss: bokas enligt pris i offert

Musikanter och/eller Liveband/egen DJ:

Alla musikanter eller band som behöver högtalare/förstärkare eller mikrofoner kan hyra detta genom oss. All roddning och inkoppling ansvaras då av oss. De kan även ha med sig egen utrustning. Om musikanterna vill koppla in utrustning själva innan arrangemanget är det underlättande om de har med sig all utrustning även ex vis förlängningssladd och grendosor.