Bröllopspaket

2019

divider

Bröllopspaket Diamant

Brudskålen

2 glas champagne med tre olika snittar.
Det går givetvis att få påfyllning i glasen mot avräkning.

Förrätt, varmrätt och dessert
med tillhörande dryckespaket serveras i glashuset.

Förrätt

Skärgårdstoast med räkor, kräftstjärtar och rökt lax i fräsch citronmajonäs på mörkt surdegsbröd.
Toppad med forellrom.

Vegetariskt alternativ är ljummen ratatouille på Viken-tomater, schalottenlök och paprika.
Toppad med tång och kaviar.

Varmrätt

Örtbrässerad långbakad kalvytterfilé med portvinssås, rostad mandelpotatis och friterad brysselkål.

Vegetariskt alternativ är svampfylld savoykåldolme med vegetarisk portvinssås samt rostad mandelpotatis.

Dessert

Mjölkchokladmousse med jordgubbar och mynta.

Kaffe, avec och bröllopstårta

Serveras i mellanvåningen där vi även ställer fram en avecbuffé på avräkning.

Party

Baren i vår fantastiska källarvåning öppnar efter att kaffet är avslutat, ca. 23:00 och är öppen till 01:00 där efter vid ev. förlängning är baren på avräkning. I bröllopspaketet Diamant är det fri bar, där vi serverar öl, vin, cider, mousserade vin samt alkoholfria alternativ. Vid baren finns utrustning att hyra för musik och dans. Om Ni hyr in egen DJ eller ett eget band, så kan dom hyra hela eller delar utav vår utrustning. Se separat prislista.

Vickning

Serveras strax före båten avgår till fastlandet.

Pris för bröllopspaket Diamant 2120 kr/person inkl. moms.

 

 

 

 

 

Bröllopspaket Rubin

Brudskålen

2 glas Cava med två olika snittar. Det går givetvis att få påfyllning i glasen mot avräkning.

Förrätt, varmrätt och dessert
med tillhörande dryckespaket serveras i glashuset.

Förrätt

Skärgårdsgravad lax med mörkt surdegsbröd. Vegetariskt alternativ är ljummen ratatouille på Viken-tomater, schalottenlök och paprika.
Toppad med tång och kaviar.

Varmrätt

Ugnsbakade majskycklingbröst med dragonsås, rostad mandelpotatis och Karljohansvamp. Vegetariskt alternativ är svampfylld savoykåldolme med vegetarisk portvinssås samt rostad mandelpotatis.

Dessert

Mandelpannacotta med jordgubbar

Kaffe och avec

Serveras i mellanvåningen där vi även ställer fram en avecbuffé på avräkning

Party

Baren i vår fantastiska källarvåning öppnar efter att kaffet är avslutat, ca. 23:00, och är öppen till 01:00 där efter vid ev. förlängning är baren på avräkning. I bröllopspaketet Rubin är det fri bar, där vi serverar öl, vin, cider samt alkoholfria alternativ. Vid baren finns utrustning att hyra för musik och dans. Om Ni hyr in egen DJ eller ett eget band, så kan dom hyra hela eller delar utav vår utrustning. Se separat prislista.

Pris för bröllopspaket Rubin 1750 kr/person inkl. moms.

 

 

 

Förutom Ert valda bröllopspaket ingår även vår duktiga serverings- och kökspersonal. Uppdukning av vårt inglasade uterum med vita dukar, brutna servetter samt blommor på borden. Vi kan i viss mån anpassa blomsterdekorationerna på borden till Er brudbukett eller om Ni har andra önskemål i färg/sort. I taket hänger 5 ljusslingor som går att dimma.

Vi hjälper Er naturligtvis under festen, allt från det att Ni kommer till Dalarö skans tills det att Ni lämnar. Har Ni egen koordinator eller dekoratör så har denne tillgång till lokalen under tiden 11:00, samma dag som Ni har Er bokning, fram till kl. 11:00 dagen därpå. Egenmedhavd dekoration och utsmyckningar tas med tillbaka till fastlandet om inte annat avtalats. Även 1 timmes transporthjälp av tex. Dj-utrustning och annat gods på ön ingår i paketen.

Vid bokning av hotellet så är utcheckning kl. 11:00. Sängkläder och bäddning ingår naturligtvis i vårt fina lilla hotell i Stenvillan alt. Bröllopssviten.

Ingen medhavd dryck får tas in eller förtäras på området.

Provsmakning av menyn erbjuds

Besök på Dalarö skans  erbjuds

 

Tillval:

 • Vigsel på ön
 • Bröllopssvit i fortet
 • Boka hela hotellet i Stenvillan, 16 bäddar inkl. frukost
 • Boka enstaka rum (finns 2-och 3-bäddsrum)
 • Tända marschaller/lyktor ner till båten på kvällen
 • Båttransport av mindre mängd gods och enstaka
  personer till eller från Dalarö skans
  (Dalarö Fiskehamnen eller Dalarö Askfatshamnen )
 • Projektor samt projektorduk
 • Utöver 1 timmes fri konsultationstid
 • Hyra av ”sång-mixer” med 2 högtalare
 • Utöver 1 timmes fri transporthjälp på ön

Betalningsvillkor

För att bekräfta Ert datum, krävs en depositions betalning på 15000 kr inkl. moms. En faktura skickas på detta belopp, med betalningsvillkor om 10 dagar netto. 

Depositions betalningen om 15000 kr inkl. moms dras av ifrån den totala ordersumman med en kreditfaktura

Senast 7 dagar före arrangemanget skall 100% av den totala ordersumman vara inbetald för att arrangemanget skall genomföras om inte annat avtalats.

Eventuellt ökat gästantal eller andra tillägg som uppstår efter att fakturan är betald eller under  arrangemanget debiteras under arrangemanget eller vid arrangemangets slut, betalning sker då med kort eller swich innan ni lämnar ön. 

Vi hanterar inga kontanter på Dalarö skans.

Om betalning har avtalats att ske efter arrangemangets genomförande debiteras dröjsmålsränta samt i förekommande fall ersättning för påminnelser och inkassokrav enligt lag vid försenad betalning.

 

Avbokningsregler

Depositions betalningen återbetalas ej vid avbokning och den gäller endast för det datum den är betald för.

Vid avbokning av arrangemanget från 30 dagar till 10 :e dagen före utställt datum, debiteras gästen 50% av den totala ordersumman. 

Vid avbokning av arrangemanget 10 dagar eller mindre före utställt datum, debiteras gästen 100% av den totala ordersumman.

Vid betalning efter förfallodatum debiteras dröjsmålsränta samt i förekommande fall ersättning för påminnelser och inkassokrav enligt lag.

Övrigt

Ingen medhavd dryck för förtäras eller tas med till restaurangen på Dalarö skans.

Baren är öppen mellan 22.30 till 01.00 om inte annat avtalats

General Data Protection Regulation (GDPR)

När ni är kund hos oss läggs ni upp i vårt register som kund. Om ni inte vill vara kvar i vårt kundregister efter avslutat affär får ni skicka ett mejl på ekonomi@dalaroskans.com och begära att vi tar bort era uppgifter i vårt kundregister.

Vi fotograferar våra arrangemang på Dalarö Skans i marknadsförings syfte och bild matrealet kan användas på våra sociala medier och i utskick samt på mässor etc. Om ni inte vill att vi använder bilderna får ni uppge detta.

Hjärtligt välkomna!

Fredrik Hedin

Hedins Event AB & Dalarö skans

Tilläggstjänster

(Utanför paketens innehåll)

divider

Transport av gäster med båt och buss:

Vi kan stå till tjänst med att boka samtliga transporter av gäster om så önskas. För detta tillkommer en avgift enligt offert. Om inget annat bestäms av brudparet så används de leverantörer som används av oss. Alla transporter bokas enligt tider som bestäms av brudparet. Om något skulle förändras under arrangemanget så tillkommer vissa avgifter som är specificerade i offert, ex vis tidsfördröjning eller extra turer.

Extra turer taxibåt:

Alla turer som är utöver tur och retur priset bokas enligt pris i offert. Detta kan användas av gäster som vill åka tidigare än utsatta tider, vigselförrättare, fotografer etc. 
Väntetid båt: är den avgift som tillkommer om båttaxi måste invänta gäster. Buss: bokas enligt pris i offert

Musikanter och/eller Liveband/egen DJ:

Alla musikanter eller band som behöver högtalare/förstärkare eller mikrofoner kan hyra detta genom oss. All roddning och inkoppling ansvaras då av oss. De kan även ha med sig egen utrustning. Om musikanterna vill koppla in utrustning själva innan arrangemanget är det underlättande om de har med sig all utrustning även ex vis förlängningssladd och grendosor.