Det stora Bröllopspaketet

Specifikation av paketens innehåll 2018

divider

Det stora bröllopspaketet, pris beroende på säsong:

Tillägg för minimidebitering:

Vår minimigräns för arrangemang är 80 personer. Är ni under det antalet så tillkommer lokalhyra. Detta gäller även om ni skulle få avbokningar och bli färre gäster än 80 personer vid arrangemangsdatum. Kika på våra avbokningsregler när ni tagit emot bokningsbekräftelsen.

Extra öppettider:

Vill anlända tidigare än 16:00 så går det bra och då lägger vi till det i offerten innan.

Fördrink:

Ni väljer här om ni vill ha två glas mousserande eller ett glas champagne till fördrink. Vill ni ha extra påfyllning utöver paketet så kan ni dels beställa det innan eller om ni vill beställa det på plats.

Tilltugg:

Serveras på fat direkt i anslutning till drinken. Här tar vi fram alternativ för specialkost så som vegetariskt, laktosfritt och glutenfritt.

Trerättersmiddag:

Menyn beställs av er utifrån vårt fina sortiment av förrätter, varmrätter och desserter och bekräftas sedan i bröllopsdokument. Justeringar eller förändringar kan göras fram till senast 21 dagar innan arrangemang.

Vinpaket till middagen:

(1,5 glas till förrätten, 2 glas till varmrätten och ett glas dessertvin)
Vi har ett fint och välbalanserat vinpaket där många av våra bröllopspar är nöjda med mängden. I vissa fall har vi redan innan arrangemanget beställt extra flaskor för påfyllning till exempelvis varmrätten. När vi pratat om tiderna för er kväll så kan vi efter det bestämma om ni vill ha fler flaskor eller om ni känner att paketet kommer vara nog.

Kaffe:

Serveras på buffé, bryggkaffe samt 3 sorters te.

Vickning:

Kokt korv med tillbehör

Personal:

Vi har en stabil och erfaren stab av personal i vår organisation som vi planerar in utifrån antalet gäster. I paketet ingår givetvis vår konsultation och planering också!

Grunddekoration:

Enklare blomsterarrangemang som beställes av oss. Vi diskuterar färgsättning etc ihop så ni får det ni önskar. Övriga dekorationer är ljuskoppar samt uppdukning med vår bröllopsdukning. Vill ni ha ytterligare dekoration så hjälper vi till med detta och tveka inte att fråga oss om priser och tid för uppsättning/upphängning av önskad dekor.

Ljudanläggning till middagen med 2 st sladdmikrofoner:

Ingår i hyran. Tänk på att ladda ner all musik på en offline lista då det kan vara lite svårt med mobilnätet ute på ön!

Toastmastermall:

När planeringen och tidsramar har satts av brudpar och ansvarig på på plats så tar Toastmaster/madam över. En mall skickas at utgå från och där i finns all information som behövs.

Utomhusdekorationer i form av marschaller:

Tänds när solen går ner och lyser hela vägen ner till bryggan och till sista gästen har åkt. Vill ni har fler utomhusdekorationer till exempel fler marschaller eller liknande så ordnar vi det och diskuterar priset för eventuell hyra av dekoration.

Bar 22.30-01.00

Ett besök på ön:

Ordnas efter överenskommelse.

Provsmakning av de rätter ni valt ur bröllopsmenyn:

 Vi utgår från att ni är 2 personer men vill ni ha med en extra person som är viktig för er så går det jätte bra och då kikar vi på en kostnad för denne. Här får ni chans att testa våra husviner, dessutom tar vi fram smakprover på de viner man kan köpa till för uppgradering.

Tilläggstjänster

(Utanför paketens innehåll)

divider

Transport av gäster med båt och buss:

Vi kan stå till tjänst med att boka samtliga transporter av gäster om så önskas. För detta tillkommer en avgift enligt offert. Om inget annat bestäms av brudparet så används de leverantörer som används av oss. Alla transporter bokas enligt tider som bestäms av brudparet. Om något skulle förändras under arrangemanget så tillkommer vissa avgifter som är specificerade i offert, ex vis tidsfördröjning eller extra turer.

Extra turer taxibåt:

Alla turer som är utöver tur och retur priset bokas enligt pris i offert. Detta kan användas av gäster som vill åka tidigare än utsatta tider, vigselförrättare, fotografer etc. 
Väntetid båt: är den avgift som tillkommer om båttaxi måste invänta gäster. Buss: bokas enligt pris i offert

Musikanter och/eller Liveband/egen DJ:

Alla musikanter eller band som behöver högtalare/förstärkare eller mikrofoner kan hyra detta genom oss. All roddning och inkoppling ansvaras då av oss. De kan även ha med sig egen utrustning. Om musikanterna vill koppla in utrustning själva innan arrangemanget är det underlättande om de har med sig all utrustning även ex vis förlängningssladd och grendosor.