Bröllop på Dalarö

divider

Kom och fira er stora dag med oss i er alldeles egna borg!

Efter en snabb tur med båt från Dalarö brygga anländer ni till Dalaröskans och promenerar upp till Borggården där middagen börjar med en fördrink och canapéer. Middagen arrangerar vi i glastältet med utsikt över hela inloppet till Dalarö, efter middagen rör ni er till Stenvalvet för fortsatt dans hela natten lång!

Bröllopsfest

divider

Vi hjälper er att arrangera den stora bröllopsfesten. Vi utgår till viss del från våra paket men kan även skräddarsy era önskemål.
I det stora glastältet med utsikt över inloppet till Dalarö, fyren och gamla danslogen håller vi våra middagar. Vi tar emot upp till 120 personer med runda bord eller långbord. Är det en av de där heta sommarkvällarna drar vi upp alla väggarna och med taket över huvudet så får vi känslan av att sitta utom hus men har skydd mot Skärgårdens snabbt påsmygande regnskurar. Här dukar vi klassiskt och dekorerar efter säsong med inspiration av havet runt omkring oss.

blolloppaket_icon
berollopsmeny_icon

Vigsel

divider

Om ni vill vigas på ön är murkrönet, med en strålande utsikt över skärgården, en härlig plats. Om vädret inte är med oss, det kan ibland vid högtryck även blåsa kraftigt, kan vi gå upp i det vackra Kruttornet där vi utför vigseln.

Vigsel kan även ske i Dalarö Kyrka den vackra lilla sjömanskyrkan från 1652 i Dalarö.