Bröllop på Dalarö

divider

Kom och fira er stora dag med oss i er alldeles egna borg!

Efter en snabb tur med båt från Dalarö brygga anländer ni till Dalaröskans och promenerar upp till Borggården där middagen börjar med en fördrink och canapéer. Middagen arrangerar vi i glashuset med utsikt över hela inloppet till Dalarö, efter middagen rör ni er till kaptensvåningen för kaffe, tårta och avec. Där efter rör ni er ner till Stenvalvet för fortsatt dans och bar.

Bröllopsfest

divider

Vi hjälper er att arrangera den stora bröllopsfesten. Vi utgår till viss del från våra paket men kan även skräddarsy era önskemål.
I det stora glastältet med utsikt över inloppet till Dalarö, fyren och gamla danslogen håller vi våra middagar. Vi tar emot upp till 130 personer med runda bord eller långbord. Här dukar vi klassiskt och dekorerar efter säsong med inspiration av havet runt omkring oss.

blolloppaket_icon

Vigsel

divider

Om ni vill vigas på ön är murkrönet, med en strålande utsikt över skärgården, en härlig plats. Om vädret inte är med oss, det kan ibland vid högtryck även blåsa kraftigt, kan vi gå upp i det vackra Kruttornet där vi utför vigseln.

Vigsel kan även ske i Dalarö Kyrka den vackra lilla sjömanskyrkan från 1652 i Dalarö.